Douglas balk / paal 100 x 100 fijnbezaagd

Mooie fijnbezaagde Douglas palen. Afmeting 10 x 10 cm. In 3 verschillende lengtes.
€23,50
Afhalen na bestelling Afhalen na bestelling
Bezorging aan huis Bezorging aan huis
Grote voorraad Grote voorraad
Zeer scherp geprijsd Zeer scherp geprijsd

Productomschrijving

Bestel jouw Douglas balk 10 x 10 bij Houthandel Martin Robben. Meer informatie? Lees snel verder. 

Douglas paal 10x10 kopen

Onze Douglas Palen hebben een afmeting van 10 x 10 cm (100 x 100 mm) en zijn beschikbaar in 3 verschillende lengtes. Ze zijn gemaakt van Douglas hout, ook wel Lariks, een duurzame houtsoort met lange levensduur. De Douglas paal 10x10 is uitermate geschikt voor constructies, tuinhout en hekwerk en een zeer populair product. Profiteer van de scherpe Houthandel Martin Robben prijzen en bestel snel. 

Hoge kwaliteit Douglas voor jouw bouwproject

Douglas balk 10x10 wordt vaak toegepast voor luxe houtbouwprojecten als veranda's, tuinschuren, overkappingen, kapschuren en carport's. Ook hekwerken en als tuinhout zie je dit product veel. De mooie paal in zijn typerende warme kleur, zorgt voor een stoere, robuuste uitstraling van jouw bouwproject. Combineer het bijvoorbeeld met zwart rabat voor een moderne look. Deze 10 x 10 cm Lariks Douglas paal vind je hier voor een uitstekende kwaliteit en scherpe prijs in 3 lengtes. 

Tips voor het plaatsen

Begin aan jouw zelfbouwproject met deze 100 x 100 mm opvallende, fijnbezaagde lariks douglas balken. Combineer met bijvoorbeeld 5 x 15 cm balken. Onze balken zijn fijnbezaagd, dus niet glad geschaafd, hou hier rekening mee voor jouw project. Wil je onze lariks douglas paal 10x10 in de grond plaatsen? Behandel de onderkant van de palen dan met teer. 

Specificaties Douglas paal 10 x 10

Deze paal heeft een mooie dikte van 10 x 10 cm. Geef jouw project direct een luxe uitstraling met deze stevige palen. Douglashout heeft een lange levensduur van minimaal van 10 tot 15 jaar (boven de grond). Door de opvallende vlamstructuur hebben deze Douglas balken een warme uitstraling en een mooie rood-roze kleur. Wanneer je douglashout onbehandeld laat, zal de warme kleur geleidelijk vergrijzen. Als je dit wil voorkomen, dan raden wij aan om het hout te behandelen met bijvoorbeeld een beits. Douglas balken zijn sterk en zeer goed te bewerken. 

Overige kenmerken van onze douglas paal zijn:

  • Zeer scherp geprijsd
  • Warme kleur voor een stoer en robuuste uitstraling
  • Geschikt voor constructies, maar ook als hekwerk en tuinhout.
  • Duurzaam product met een zeer lange levensduur 
  • Afmeting: 10 x 10 cm

Douglas paal 10 x 10 eenvoudig besteld bij Houthandel Martin Robben

Je bestelt jouw Douglas palen 10 x 10 cm eenvoudig en voordelig online bij Houthandel Martin Robben. Bezoek ook onze Bouwshop voor bevestigingsmateriaal. Naar keuze laat je jouw bestelling thuis bezorgen door onze eigen bezorgdienst, of je kan het zelf ophalen bij ons magazijn in Oldeberkoop. Vragen over dit product? Neem gerust contact met ons op, dan helpen we je graag verder. Dankzij onze specialistische kennis en ervaring kunnen wij altijd een deskundig advies geven over douglashout. 

Meer Douglas nodig?

Bekijk hier het volledige assortiment douglas hout.