Douglas Zweeds Rabat

Douglas Zweeds Rabat nodig? De afmetingen van ons Zweeds rabat zijn 10 - 24 x 179 mm (werkende breedte 180) met lengte 300 cm, 400 cm of 500 cm.
€8,63
Afhalen na bestelling Afhalen na bestelling
Bezorging aan huis Bezorging aan huis
Grote voorraad Grote voorraad
Zeer scherp geprijsd Zeer scherp geprijsd

Productomschrijving

Douglas Zweeds Rabat

Deze worden ook wel Douglas Potdekselplanken genoemd. Stevige rabat planken van het populaire houtsoort Douglas! Een sterk houtsoort met een robuuste uitstraling. Ons Douglas Zweeds Rabat is recht en stabiel. Het voordeel van Douglas Zweeds Rabat is dat het makkelijker te verwerken is dan bijvoorbeeld eikenhout. De ideale keuze voor jouw tuinproject!

Liever zwart gecoat rabat? We bieden ook Zwart Zweeds Rabat aan, maar let op, dit is vurenhout en geen douglas. 

Eigenschappen

De planken van Douglas Zweeds Rabat lopen taps toe en hebben een sponning. Je legt bij deze Rabatdelen de ene plank een stukje over de andere plank. Op deze manier ontstaat er een geheel en wanneer het hout gaat werken zullen er geen kieren ontstaan. Dit scheelt ook veel meetwerk ten opzichte van de oude rechte planken. 

Het hout komt uit Europa, is een duurzame keuze en gaat ongeveer 10-15 jaar mee. Het hout heeft een prachtige roze-achtige, warme kleur die met de jaren zal vergrijzen. 

Toepassing

Deze kwalitatieve rabatdelen zijn te gebruiken als gevelbekleding voor jouw woning, schuur, schutting of overkapping. Vanwege de lange levensduur van de planken, is het een goede keuze voor uw tuinproject. 

Afmetingen

Onze Douglas Zweeds Rabat is beschikbaar in de lengte 300cm, 400cm en 500cm. De planken zijn 10 - 24 x 179mm (werkende breedte 180). Zodra je een lengte hebt gekozen, wordt de actuele prijs per stuk weergegeven. Kies jouw gewenste lengte en bestel snel!

Potdekselschroeven nodig?

Voor het monteren van de potdekselplanken hebben wij speciale RVS potdekselschroeven in het assortiment. Hiermee kan je onopvallend jouw potdekselplanken monteren.

Douglas Zweeds Rabat bestel je eenvoudig bij Houthandel Martin Robben

Je bestelt jouw planken eenvoudig online bij Houthandel Martin Robben. Naar keuze laat je jouw bestelling thuis bezorgen door onze eigen bezorgdienst, of u kunt het zelf ophalen bij ons magazijn in Oldeberkoop. Meer weten over ons Douglas Zweeds Rabat? Neem gerust contact met ons op, dan helpen we je graag verder.