Hardhouten tuinmateriaal

Hardhout nodig voor jouw buitenproject? Duurzaam, prachtige kleur en modern. Bestel vandaag nog bij Houthandel Martin Robben! Zeer scherp geprijsd, kies voor bezorging of afhalen.

Hardhout: duurzaam & populair

Hardhout is enorm populair voor moderne en duurzame toepassingen. Hier heeft u jarenlang plezier van! Het is een houtsoort die zich onderscheidt door zijn lange levensduur en warme uitstraling. Het is een van de populairste houtsoorten van dit moment voor diverse buitenprojecten. Onbehandeld blijft het hout jarenlang goed!

Bij Houthandel Martin Robben vind je een uitgebreid assortiment hardhout, ideaal voor al je buitenprojecten. Ons hoogwaardige hardhout biedt duurzame oplossingen voor diverse toepassingen. Creëer met gemak een stevige vlonder, een fraaie schutting of duurzame beschoeiing en damwand.

Ons hardhouten assortiment

Liever ander tuinmateriaal? We leveren ook geïmpregneerd houtdouglasijzerwarenschuttingen en hekken. Alles voor jouw buitenproject bestel je makkelijk bij Houthandel Martin Robben.

Hardhout eigenschappen

Hardhout is afkomstig van loofbomen uit met name tropische landen. Loofbomen groeien erg langzaam en kunnen heel erg oud worden. De mate van de hardheid (en dus langere levensduur) van hardhout wordt bepaald door de dichtheid van de nerfstructuur. Hardhout is een uitstekende keuze voor tuinprojecten dankzij de lange levensduur en natuurlijke weerstand tegen weersinvloeden en insecten. Ook in veeleisende omstandigheden presteert hardhout goed, denk aan een damwand waar het continu in contact komt met water en wind.

Enkele belangrijke eigenschappen en voordelen zijn:

  • Lange levensduur
  • Weerbestendig
  • Minder onderhoud
  • Natuurlijke uitstraling
  • Weerstand tegen insecten: De natuurlijke oliën in hardhout maken het resistent tegen aantasting door insecten en schimmels.

Kortom, hardhout is een ideale keuze voor terrassen, schuttingen, pergola's en andere buitenconstructies die de tand des tijds moeten doorstaan.

Hardhout toepassingen

Veelvoorkomende toepassingen van hardhout in de tuin zijn terrassen, wandbeschoeiing, damwanden, gevelbekleding, schuttingen, pergola's en vlonders. De natuurlijke weerstand van hardhout tegen weersinvloeden en insecten maakt het ideaal voor buitenconstructies die jarenlang meegaan en een tijdloze uitstraling behouden.

Online hardhout kopen en laten bezorgen

Wij begrijpen dat het groot en zwaar is om hardhout thuis te krijgen. Daarom bieden wij ook thuisbezorging. Je kunt gemakkelijk selecteren wat je nodig hebt en wij bezorgen het bij je thuis. Afhalen bij onze houthandel in Oldeberkoop is ook mogelijk!  

Kies voor Houthandel Martin Robben, het adres voor grote en kleine klussen. Ontdek ons assortiment en begin vandaag nog aan je volgende tuinproject.

De voordelen van Houthandel Martin Robben

  • Afhalen na bestelling
  • Bezorging aan huis
  • Grote voorraad
  • Zeer scherp geprijsd
  • Doorgaans tussen 1-5 werkdagen in huis