Douglas hout

Douglas hout nodig? Duurzaam, prachtige kleur en robuust. Bestel vandaag nog bij Houthandel Martin Robben! Zeer scherp geprijsd, kies voor bezorging of afhalen.

Douglas hout: robuust & populair

De groeiende populariteit van Douglas hout is niet voor niets. Het is een houtsoort die zich onderscheidt door zijn lange levensduur en warme uitstraling. Het is een van de populairste houtsoorten van dit moment voor diverse buitenprojecten. Onbehandeld blijft het hout tot wel 15 jaar goed!

Bij Houthandel Martin Robben vind je een uitgebreid assortiment Douglas hout, ideaal voor al je buitenprojecten. Ons hoogwaardige Douglas hout biedt duurzame oplossingen voor diverse toepassingen. Creëer met gemak een stevige vlonder, een fraaie schutting of een mooie overkapping.

Ons Douglas assortiment:

We begrijpen dat elk project uniek is en specifieke eisen heeft. Daarom biedt ons Douglas assortiment een scala aan mogelijkheden:

Liever ander tuinmateriaal? We leveren ook geïmpregneerd hout, hardhout, ijzerwaren, schuttingen en hekken. Alles voor jouw buitenproject bestel je makkelijk bij Houthandel Martin Robben.

Douglas hout eigenschappen

Douglas is afkomstig van de Douglasspar en een van de hardste Europese naaldhoutsoorten. Doordat het sterk, recht en stabiel hout is, is Douglas zeer breed toepasbaar.

 • Makkelijk bewerkbaar: Of je nu machines of handgereedschap gebruikt, Douglas hout laat zich gemakkelijk bewerken.
 • Voordelig alternatief: In vergelijking met prijziger hardhout biedt Douglas een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
 • Hoge duurzaamheid: Dankzij natuurlijke weerstand tegen elementen heeft Douglas hout een langere levensduur.
 • Karakteristieke nerf: De variatie tussen fijne en matig grove nerf voegt visuele diepte toe aan je projecten.
 • Langere levensduur: Onbehandeld kan Douglas hout tot wel 15 jaar meegaan, waardoor het een betrouwbare investering is.

Douglas hout toepassingen

Het veelzijdige karakter van Douglas hout komt tot uiting in zijn uiteenlopende toepassingen. Douglas wordt voor zowel binnenshuis als buitenshuis voor veel toepassingen gebruikt.

 • Binnenshuis: Van vloeren tot plafonds en lambrisering, Douglas hout voegt een warme en natuurlijke sfeer toe aan interieurs.
 • Buitenshuis: veranda's, terrassen en schuttingen - Douglas hout gedijt buitenshuis en weerstaat de tand des tijds.

Online Douglas hout kopen en laten bezorgen

Wij begrijpen dat het groot en zwaar is om hardhout thuis te krijgen. Daarom bieden wij ook thuisbezorging. Je kunt gemakkelijk selecteren wat je nodig hebt en wij bezorgen het bij je thuis. Afhalen bij onze houthandel in Oldeberkoop is ook mogelijk!  

Kies voor Houthandel Martin Robben, het adres voor grote en kleine klussen. Ontdek ons assortiment en begin vandaag nog aan je volgende tuinproject.

De voordelen van Houthandel Martin Robben

Waarom zou je voor Houthandel Martin Robben kiezen?

 • Gemakkelijk afhalen en thuisbezorging: Wij maken het jou gemakkelijk door opties voor afhalen en bezorging aan te bieden.
 • Ruime voorraad: Onze uitgebreide voorraad zorgt ervoor dat je snel aan de slag kunt met je project.
 • Uitstekende prijsstelling: Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Bij ons vind je concurrerende prijzen.
 • Snelle bezorging: Doorgaans tussen 1-5 werkdagen in huis