Plaatmateriaal

Ben je op zoek naar Plaatmateriaal? Bestel al jouw plaatmaterialen gemakkelijk en snel bij Houthandel Martin Robben. Vragen? Wij helpen je graag!

Plaatmateriaal kopen?

Plaatmateriaal is hout, dat verlijmd is tot een grote plaat. Deze zijn er in verschillende afmetingen en diktes.
Voor plaatmateriaal in vele soorten en maten moet u bij Houthandel Martin Robben zijn.

Groot assortiment plaatmateriaal

Wij hebben een groot assortiment op het gebied van plaatmateriaal. Waar u ook maar plaatmateriaal voor nodig hebt wij hebben het op voorraad. Niet alleen particulieren kunnen bij ons platen aanschaffen, ook zzp-ers en klussenbedrijven kunnen bij ons terecht.

Plaatmateriaal bestellen

Ons assortiment bestaat onder meer uit de volgende soorten plaatmateriaal:

Plaatmateriaal voor allerlei toepassingen.

U kunt plaatmateriaal voor heel veel soorten toepassingen gebruiken. Te denken valt aan het plaatsen van een binnenwand of voor een plafond.  Plaatmateriaal kunt u ook beschermen of verfraaien met een daarvoor geschikte verf, lak of beits. Dit is afhankelijk van wat het gebruiksdoel van het plaatmateriaal is. Geschikte platen voor binnengebruik zijn onder andere underlayment, OSB en MDF. Platen die u ook buiten kunt toepassen zijn multiplex voor buiten, betonplex, multiplex deurplaten en boeidelen. Al deze platen kunnen wij u leveren in allerlei maten en uitvoeringen en tegen scherpe prijzen.

Meer bouwmaterialen?

Voor meer bouwmaterialen kunt u hier terecht. Bestel gemakkelijk en snel. Bestelde plaatmaterialen worden doorgaans binnen 1-5 werkdagen geleverd.