Douglas Gording balk 50 x 150 mm

Bestel Douglas fijnbezaagde gording onbehandeld. Afmeting: 50x150 mm. Beschikbaar in lengtes: 300, 400 en 500 cm.
€13,31
Afhalen na bestelling Afhalen na bestelling
Bezorging aan huis Bezorging aan huis
Grote voorraad Grote voorraad
Zeer scherp geprijsd Zeer scherp geprijsd

Productomschrijving

 • Geschikt als gording, balk of regel
 • Makkelijk te verwerken & stevig
 • Lange levensduur
 • Fijnbezaagd en onbehandeld
 • Leverbaar in verschillende lengtes, afhankelijk van voorraad

Bestel jouw Douglas Fijnbezaagde Gording bij Houthandel Martin Robben. Meer informatie? Lees snel verder.

Douglas Fijnbezaagde Gording 50 x 150 mm (5x15 cm) kopen

Douglas fijnbezaagde gording onbehandeld 50x150mm. Beschikbaar in verschillende lengtes, zie afmeting. Robuust & duurzame houtsoort. Geschikt voor diverse doeleinden, zoals gording van uw veranda, overkapping of pergola, maar ook als balk of (brede) regel. Profiteer van de scherpe prijzen van Houthandel Martin Robben en bestel snel.

Toepassing Douglas fijnbezaagd gording

Deze Douglas gording is goed toe te passen als fijnbezaagde gording/balkhout voor divers timmerwerk. Ze worden vaak gebruikt als dakregels, tussenliggers en draagbalken bij overkappingen en dakconstructies. Veelal worden deze gordingbalken betimmerd met een Douglas dakbeschot.

We raden aan om deze Douglas gording even voor te boren om splinteren en scheuren te voorkomen. Het beste kunt u Torx schroeven gebruiken om de gording te bevestigen. 

Kenmerken Douglas Gording 50 x 150 mm

Douglas hout is een zeer populaire houtsoort voor buiten gebruik in verband met de lange levensduur en het prachtige robuuste uiterlijk. De onbehandelde levensduur van 15 jaar in de buitenlucht is dan ook een groot pluspunt. De mooie vlamstructuur en de rode kleur maakt het zeer populair. Na verloop van de tijd zal deze rode kleur vergrijzen wanneer deze onbehandeld blijft. De rode kleur blijft echter wel behouden met een beits. Douglas is goed te verwerken. 

Beknopte specificaties van ons douglashout gording:

 • Zeer scherp geprijsd
 • Fijnbezaagd, dus ruwer (en goedkoper) dan geschaafd hout 
 • Meest gebruikt voor buitenconstructies
 • Rode vlamstructuur
 • Lange levensduur van 15 jaar onbehandeld
 • Stevig en sterk hout

Afmeting

Beschikbaar in de lengtes van 300 CM, 400 CM en 500 CM. 

Bestel eenvoudig douglas gording bij Houthandel Martin Robben

Douglas gording 50x150mm zijn makkelijk en voordelig online te bestellen bij Houthandel Martin Robben. Bezoek onze bouwshop ook voor al je andere bouwproject benodigdheden. Na je bestelling wordt er contact opgenomen om een leverdatum te bespreken of je kan het zelf ophalen bij ons magazijn in Oldeberkoop. Indien er vragen zijn kun je contact opnemen. Wij staan graag voor je klaar. Dankzij onze specialistische kennis en ervaring kunnen wij altijd een deskundig advies geven over douglas gording.

Meer douglashout materiaal nodig?

Naast douglas gording heeft Houthandel Martin Robben ook een ruim assortiment aan andere tuinmateriaal zoals Douglashout, hardhout, Douglas geschaafd of tuin ijzerwaren.