WBP Multiplex

WBP Multiplex nodig? Van Europees Hardhout, geschikt voor binnen en vochtige ruimtes, zoals keukens en badkamers. Beschikbaar in diktes van 5.5 mm tot 18 mm.
€20,42
Afhalen na bestelling Afhalen na bestelling
Bezorging aan huis Bezorging aan huis
Grote voorraad Grote voorraad
Zeer scherp geprijsd Zeer scherp geprijsd

Productomschrijving

Bestel jouw WBP multiplex plaat bij Houthandel Martin Robben. Meer informatie? Lees snel verder. 

Hardhout Multiplex WBP

Linoply WBP Multiplex is een Europees kwaliteitsproduct, gemaakt van Europees hardhout. Met zijn rozebruine loofhoutfineren is het een uitstekende vervanger voor het Aziatische Hardwood.

Multiplex WBP eigenschappen

WBP Multiplex is de perfecte multiplex plaat voor binnentoepassingen. Deze plaat is exterieur verlijmd, maar is uitsluitend geschikt voor gebruik binnen en voor vochtige ruimtes binnen, zoals keukens en badkamers.

Deze Linoply plaat is lichtgewicht, vlak en stabiel en daardoor goed te bewerken. Zagen, boren, frezen, schuren en lijmen en ook schroeven en spijkeren, is zonder problemen mogelijk.

Het overheidsbeleid stelt steeds hogere eisen aan energiezuiniger bouwen, waardoor de milieuvriendelijke waarde steeds belangrijker wordt. Dit product heeft een CARB 2 Certificaat en voldoet daarmee aan de strenge eisen.  

Wij adviseren om de zaagranden en boorgaten 2x te behandelen met een Randsealer en daarna met een verfsysteem in meerdere lagen af te werken.

WBP Multiplex Afmetingen

Onze platen zijn beschikbaar in verschillende diktes, namelijk 5.5mm, 9mm, 12mm, 15 mm, 18mm. De platen zijn 244 cm lang en 122 cm breed. Kies jouw gewenste dikte en bestel snel.

WBP Multiplex bestel je eenvoudig bij Houthandel Martin Robben

Je bestelt jouw multiplex eenvoudig online bij Houthandel Martin Robben. Naar keuze laat je jouw bestelling thuis bezorgen door onze eigen bezorgdienst, of je kan het zelf ophalen bij ons magazijn in Oldeberkoop. Vragen over dit product? Neem gerust contact met ons op, dan helpen we je graag verder. 

Meer multiplex?

Bekijk hier het volledige assortiment multiplex.

Specificaties

Lengte: 250 cm
Breedte: 122 cm
Dikte: 5.5 mm / 9 mm/ 12 mm/ 15 mm/ 18 mm