CLS Vuren geschaafd 38 x 89

CLS Vuren geschaafd 38 x 89 mm. Beschikbaar in de lengtes 270 cm, 300 cm, 330 cm, 360 cm, 390 cm, 420 cm, 450 cm, 480 cm, 510 cm, 540 cm en 570 cm.
€5,50
Afhalen na bestelling Afhalen na bestelling
Bezorging aan huis Bezorging aan huis
Grote voorraad Grote voorraad
Zeer scherp geprijsd Zeer scherp geprijsd

Productomschrijving

Bestel jouw CLS Vuren geschaafd 38 x 89 bij Houthandel Martin Robben. Lees snel verder voor meer informatie.

CLS Vurenhout geschaafd 38 x 89 kopen

Onze CLS Vuren geschaafd 38 x 89 zijn beschikbaar in elf afmetingen van 270 cm tot 570 cm. CLS betekent Canadian Lumber Standard en is een andere benaming voor onbehandelde vurenhouten balken waarbij de balken licht afgeronde hoekjes hebben. Vurenhout is de meest gebruikte houtsoort van Nederland voor meerdere redenen. Door de neutrale kleur en omdat het een relatief goedkope houtsoort is, is vurenhout zeer veelzijdig en wordt het voor veel doeleinden toegepast.

Vurenhout behandelen

Deze balken zijn niet geïmpregneerd en het is niet verstandig om onbehandelde balken buiten te gebruiken. Voor het afwerken kan een speciale beits of olie gebruikt worden. Hiermee wordt het vurenhout verduurzaamd en zal het behandelde vurenhout tot wel 15 jaar meegaan. Daarnaast wordt de kans op houtrot verminderd, wordt het hout bestand tegen insecten en schimmels en zorgt het voor een vochtwerende laag. Het is aan te raden om de behandeling jaarlijks te herhalen.

Kenmerken vurenhout

Vurenhout wordt voor veel verschillende doeleinden gebruikt doordat het een relatief licht maar sterk houtsoort is. Let wel op dat bij binnentoepassingen het hout verder kan terugdrogen waardoor het wat kan krimpen.

  • Multifunctioneel waardoor vurenhout veelal bij houtskeletbouw wordt gebruikt.
  • Vurenhout is eenvoudig te bewerken, zowel met de hand als machinaal.
  • Gemakkelijk af te werken met bijvoorbeeld verf, lak of beits.
  • Vurenhout is eenvoudig te monteren met schroeven, spijkers of constructielijm.
  • FSC keurmerk en is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Overig

De vermelde maatvoeringen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid!

CLS vuren eenvoudig besteld bij Houthandel Martin Robben

Bestel eenvoudig en voordelig online je CLS vuren geschaafd 38 x 89 bij Houthandel Martin Robben. Ook al je andere bouwproject benodigdheden vind je in onze bouwshop. Laat je bestelling door onze eigen bezorgdienst thuisbezorgen of haal je bestelling op bij ons magazijn in Oldeberkoop. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar. Dankzij onze specialistische kennis en ervaring kunnen wij altijd een deskundig advies geven over CLS vuren. 

Meer CLS balken?

Bekijk hier ons volledige assortiment CLS balken.