Gipsplaat AK 12,5mm

De afwerking van de platen zijn met afgeschuinde kanten (AK). Beschikbaar in vier verschillende maten met de dikte van 12,5 mm. Bestel makkelijk en snel!
€7,47
Afhalen na bestelling Afhalen na bestelling
Bezorging aan huis Bezorging aan huis
Grote voorraad Grote voorraad
Zeer scherp geprijsd Zeer scherp geprijsd

Productomschrijving

Deze gipskartonplaten, ook wel bouwplaten genoemd, zijn uitermate geschikt om uw isolatiemateriaal mee af te werken. De platen zijn licht van gewicht, waardoor u ze gemakkelijk verwerkt. Bevestig de platen tegen de wand of plafond en bereik snel een keurig afgewerkt resultaat. 

Toepassing

De gipsplaten kunt u gebruiken als als wand- en plafondbeplating. Als constructie kunt u kiezen voor hout of staal om de platen tegen te bevestigen. Wij adviseren voor het gebruik als wandplaten een minimale dikte van 12,5 mm. Voor plafondbeplating adviseren wij een minimale dikte van 9,5 mm. De gipsplaten bestaan uit een kern van gips en een mantel van gerecycled karton. Met een hobbymes / stanleymes kunnen de platen eenvoudig om maat worden gemaakt.

Afmeting

De gipsplaten zijn beschikbaar in de lengte van 260 cm, 300 cm met een breedte van 60 cm of 120 cm. De dikte is 12,5 mm en momenteel de meest toegepaste gipskartonplaten in Nederland.

Meer gipsplaten?

Bekijk hier alle gipsplaten.