CLS Vuren geschaafd 38 x 184

CLS Vuren geschaafd 38 x 184 mm. Beschikbaar in de lengtes 360 cm, 390 cm, 420 cm, 450 cm, 480 cm, 510 cm, 540 cm en 600 cm.
€15,67
Afhalen na bestelling Afhalen na bestelling
Bezorging aan huis Bezorging aan huis
Grote voorraad Grote voorraad
Zeer scherp geprijsd Zeer scherp geprijsd

Productomschrijving

Bestel jouw CLS Vuren geschaafd 38 x 184 bij Houthandel Martin Robben. Lees snel verder voor meer informatie.

CLS Vurenhout geschaafd 38 x 184 kopen

Onze CLS Vuren geschaafd 38 x 184 zijn beschikbaar in acht afmetingen van 360 cm tot 600 cm. CLS staat voor Canadian Lumber Standard en is een andere benaming voor onbehandelde vurenhouten balken waarbij de balken licht afgeronde hoekjes hebben. Vurenhout is de meest gebruikte houtsoort van Nederland voor meerdere redenen. Het gebruik van het hout is zeer veelzijdig door de neutrale kleur en omdat het een relatief goedkope houtsoort is. Vuren is dan ook ideaal als bouwhout en wordt gebruikt voor alle bouw-, renovatie- en afwerkzaamheden.

Vurenhout behandelen

Behandel vurenhout met een speciale beits of olie. Hiermee verduurzaam je het vurenhout en zal het behandelde vurenhout tot wel 15 jaar meegaan. Bovendien zorgt de behandeling voor een vochtwerende laag, de kans op houtrot verminderd en het hout wordt bestand tegen insecten en schimmels. Het is aan te raden om de behandeling jaarlijks te herhalen. 

Kenmerken vurenhout

Doordat vuren een relatief licht maar sterk houtsoort is, is het voor verschillende doeleinden geschikt. Let wel op dat bij binnentoepassingen het hout verder kan terugdrogen waardoor het wat kan krimpen.

  • Vurenhout is multifunctioneel en geschikt voor alle bouw-, renovatie- en afwerkwerkzaamheden.
  • Vurenhout is zowel met de hand als machinaal eenvoudig te bewerken, en gemakkelijk af te werken met bijvoorbeeld verf, lak of beits.
  • Vurenhout is gemakkelijk te monteren met schroeven, spijkers of constructielijm.
  • Het voldoet aan de kwaliteitseisen, heeft een FSC keurmerk en is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.
  • De vermelde maatvoeringen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid!

CLS vuren eenvoudig besteld bij Houthandel Martin Robben

Bestel eenvoudig en voordelig online je CLS vuren geschaafd 38 x 184 bij Houthandel Martin Robben. Ook al je andere bouwproject benodigdheden vind je in onze bouwshop. Laat je bestelling door onze eigen bezorgdienst thuisbezorgen of haal je bestelling op bij ons magazijn in Oldeberkoop. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar. Dankzij onze specialistische kennis en ervaring kunnen wij altijd een deskundig advies geven over CLS vuren. 

Meer CLS balken?

Bekijk hier ons volledige assortiment CLS balken.