CLS Vuren geschaafd 38 x 120

CLS Vuren geschaafd 38 x 120 mm. Beschikbaar in de lengtes 360 cm en 480 cm.
€10,18
Afhalen na bestelling Afhalen na bestelling
Bezorging aan huis Bezorging aan huis
Grote voorraad Grote voorraad
Zeer scherp geprijsd Zeer scherp geprijsd

Productomschrijving

Bestel jouw CLS Vuren geschaafd 38 x 120 bij Houthandel Martin Robben. Lees snel verder voor meer informatie.

CLS Vurenhout geschaafd 38 x 120 kopen

Onze CLS Vuren geschaafd 38 x 120 zijn beschikbaar in de afmetingen van 360 cm en 480 cm. CLS staat voor Canadian Lumber Standard, ook wel bekend als onbehandeld vuren houten balken met afgeronde hoeken. Het gebruik van vurenhout is zeer veelzijdig door de neutrale kleur en omdat het een relatief goedkope houtsoort is. Hierdoor is vuren ideaal als bouwhout en wordt dan ook voor veel doeleinden toegepast.

Vurenhout behandelen

Verduurzaam het vurenhout door het hout te behandelen met een speciale beits of olie. Hierdoor kan het vurenhout tot wel 15 jaar meegaan. Daarnaast wordt de kans op houtrot verminderd, wordt het hout bestand tegen insecten en schimmels en zorgt het voor een vochtwerende laag. Het is aan te raden om de behandeling jaarlijks te herhalen.

Kenmerken vurenhout

Doordat vuren een relatief licht maar sterk houtsoort is, wordt het voor talloze toepassingen gebruikt. Let wel op dat bij binnentoepassingen het hout verder kan terugdrogen waardoor het wat kan krimpen.

  • Vurenhout is multifunctioneel en ideaal geschikt voor alle bouw-, renovatie- en afwerkwerkzaamheden.
  • Vurenhout is zowel met de hand als machinaal eenvoudig te bewerken, en gemakkelijk af te werken met bijvoorbeeld verf, lak of beits.
  • Vurenhout is gemakkelijk te monteren met schroeven, spijkers of constructielijm.
  • Het voldoet aan de kwaliteitseisen, heeft een FSC keurmerk en is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Overig

De vermelde maatvoeringen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid!

CLS vuren eenvoudig besteld bij Houthandel Martin Robben

Bestel eenvoudig en voordelig online je CLS vuren geschaafd 38 x 120 bij Houthandel Martin Robben. Ook al je andere bouwproject benodigdheden vind je in onze bouwshop. Laat je bestelling door onze eigen bezorgdienst thuisbezorgen of haal je bestelling op bij ons magazijn in Oldeberkoop. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar. Dankzij onze specialistische kennis en ervaring kunnen wij altijd een deskundig advies geven over CLS vuren. 

Meer CLS balken?

Bekijk hier ons volledige assortiment CLS balken.