Blue Dolphin One Coat 2K

De nieuwste technologisch en duurzaam ontwikkelde olie van dit moment: Blue Dolphin One Coat 2K Oil. Met deze olie kunt u kleuren en beschermen in slechts één laag! One Coat 2K Oil i...
€72,50
Afhalen na bestelling Afhalen na bestelling
Bezorging aan huis Bezorging aan huis
Grote voorraad Grote voorraad
Zeer scherp geprijsd Zeer scherp geprijsd

Productomschrijving

De nieuwste technologisch en duurzaam ontwikkelde olie van dit moment: Blue Dolphin One Coat 2K Oil. Met deze olie kunt u kleuren en beschermen in slechts één laag!

One Coat 2K Oil is een oplosmiddelvrije, impregnerende 2 compontenten 'full solid' olie voor het beschermen en kleuren van houten oppervlakken in één laag. Zeer geschikt voor parket, houten vloeren, houten meubelen en andere houten oppervlakken. Met 1 liter 2K Oil (800ml comp. A + 200ml comp. B) kunt u circa 40 - 45 m² houten oppervlak behandelen. 

Voor het maken van een kleurensample zijn alle 17 kleuren ook verkrijgbaar in potjes van 100ml. Ook kunt u er voor kiezen om de One Coat 2K Oil met een extra laag hardwax-olie, Eco Super Seal 2K of Eco Wood 2K af te werken.

LET OP: Na het vermengen van component A en B kan de olie uitzetten. Wij raden daarom aan het blik niet af te sluiten na vermenging.

Als onderhoud voor de Blue Dolphin One Coat 2K Oil raden wij drie verschillende producten aan. Voor het wekelijks onderhoud kunt u BD Eco Multi Cleaner gebruiken. Voor het maandelijks onderhoud raden wij de BD Soft Balm aan. Om uw houten vloer te voorzien van jaarlijks onderhoud kunt u de BD Onderhoudsolie gebruiken. Zowel de BD Soft Balm als de Onderhoudsolie zijn ook in wit verkrijgbaar.

BD One Coat 2K Oil draagt bij aan de duurzaamheid van uw hout, met behoud van de natuurlijke, warme uitstraling en zorgt voor een ijzersterke water- en vuilafstotende, matte kras vaste toplaag. Hierdoor is deze olie ook zeer geschikt voor renovaties en projectmatig gebruik. BD 2K olie voldoet aan de DIN-73 eisen voor kinderspeelgoed en meubelen.