Vuren balk geschaafd 50x70

Vuren Geschaafd 50 x 70 met de beschikbare lengtes van 240cm, 270cm, 300cm, 330cm, 360cm, 390cm, 420cm, 450cm, 480cm, 510cm, 540cm.
€4,66
Afhalen na bestelling Afhalen na bestelling
Bezorging aan huis Bezorging aan huis
Grote voorraad Grote voorraad
Zeer scherp geprijsd Zeer scherp geprijsd

Productomschrijving

Bestel eenvoudig en snel jouw vuren balken geschaafd bij Houthandel Martin Robben. Lees snel verder voor meer informatie.

Vuren balk geschaafd 50 x 70 mm kopen

Onze vuren balken 50 x 70 zijn beschikbaar in elf maten van 240 tot 540 cm. Onze balken zijn gemaakt van CLS hout. CLS is de afkorting voor Canadian Lumber Standard, een andere benaming voor onbehandelde vurenhouten balken. Doordat het hout zeer veelzijdig is door de kleur en relatief goedkoop in de aanschaf is vurenhout een van de meest gebruikte houtsoorten van Nederland.

Vurenhout behandelen

Vurenhout kan je verduurzamen door het hout te behandelen met een speciale beits of olie. Behalve dat het behandelde hout hierdoor tot wel 15 jaar meegaat, zorgt de behandeling ook voor een vochtwerende laag, vermindering kans op houtrot en wordt het hout bestand tegen insecten en schimmels. Het is daarom aan te raden om het hout jaarlijks te behandelen.

Eigenschappen van Vurenhout

• Vurenhout is multifunctioneel en ideaal geschikt voor alle bouw-, renovatie- en afwerkwerkzaamheden.
• Vurenhout is zowel met de hand als machinaal eenvoudig te bewerken, en gemakkelijk af te werken met bijvoorbeeld verf, lak of beits.
• Vurenhout is gemakkelijk te monteren met schroeven, spijkers of constructielijm.
• Het voldoet aan de kwaliteitseisen, heeft een FSC keurmerk en is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.
Toepassing: Bij binnentoepassingen kan het hout verder terugdrogen waardoor het wat kan krimpen.

Overig

Netto maat: 45 x 69 cm

De vermelde maatvoeringen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. 

Vuren balken geschaafd 50 x 70 eenvoudig besteld bij Houthandel Martin Robben

Bestel eenvoudig en voordelig online je vuren balken geschaafd 50 x 70 bij Houthandel Martin Robben. In onze bouwshop vind je ook al je andere bouwproject benodigdheden. Je kan je bestelling door onze eigen bezorgdienst laten thuisbezorgen of zelf ophalen bij ons magazijn in Oldeberkoop. Indien je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar. Dankzij onze specialistische kennis en ervaring kunnen wij altijd een deskundig advies geven.

Meer CLS balken?

Bekijk hier ons volledige assortiment CLS balken