Tuinhout Geïmpregneerd

Ontdek geïmpregneerd tuinhout bij Houthandel Martin Robben. Ideaal voor tuinhuizen, vlonders en meer. Bestel vandaag nog! Zeer scherp geprijsd, kies voor bezorging of afhalen.

Geïmpregneerd tuinhout bij Houthandel Martin Robben

Bij Houthandel Martin Robben vind je een uitgebreid assortiment geïmpregneerd tuinhout, ideaal voor al je buitenprojecten. Ons hoogwaardig geïmpregneerd tuinhout bieden duurzame oplossingen voor diverse toepassingen. Creëer met gemak een stevig terras, een fraaie schutting of een mooie pergola.

Ons assortiment:

Ook nog ander tuinmateriaal nodig? We leveren ook Douglas hout, hardhout, ijzerwaren, schuttingen en hekken. Alles voor jouw buitenproject bestel je makkelijk bij Houthandel Martin Robben.

Online tuinhout kopen en laten bezorgen

Wij begrijpen dat het groot en zwaar is om tuinhout thuis te krijgen. Daarom bieden wij ook thuisbezorging. Je kunt gemakkelijk selecteren wat je nodig hebt en wij bezorgen het bij je thuis. Afhalen bij onze houthandel in Oldeberkoop is ook mogelijk! 

Kies voor Houthandel Martin Robben, het adres voor grote en kleine klussen. Ontdek ons assortiment en begin vandaag nog aan je volgende tuinproject.

De voordelen van geïmpregneerd tuinhout

Het impregneren van het hout gebeurt voornamelijk bij houtsoorten die onbehandeld niet geschikt zijn voor buitengebruik, zoals Lariks, Douglas, vuren en grenen. Wanneer het hout wordt behandeld, krijgt het een beschermende laag en is daarmee weersbestendig. Het gebruik van geïmpregneerde tuinhout producten brengt nog een paar voordelen met zich mee:

  • Geïmpregneerd tuinhout is niet vatbaar voor aantasting door schimmels en insecten. Dit komt door de hars of lak waarmee het hout is behandeld, wat het ook meteen waterafstotend maakt.
  • Het geïmpregneerde hout gaat tot wel 15 jaar mee.
  • Het impregneermiddel dat tijdens de behandeling wordt aangebracht op het hout is ongevaarlijk voor mens, dier en milieu.
  • Door de behandeling is beitsen niet meer nodig, behalve als u de originele kleur zo lang mogelijk wilt behouden.
  • Het geïmpregneerde hout is in elke gewenste kleur te schilderen.

Bestel gemakkelijk en snel

Je bestelde tuinhout worden doorgaans tussen de 1-5 werkdagen geleverd.