Underlayment plaat 18mm

Underlayment 18mm Elliottis Pine Mes en Groef. Een gladde underlayment plaat met een fineerlaag. Afmeting: 122 x 244 cm en 18 mm dikte.
€34,95 €47,50
Afhalen na bestelling Afhalen na bestelling
Bezorging aan huis Bezorging aan huis
Grote voorraad Grote voorraad
Zeer scherp geprijsd Zeer scherp geprijsd

Productomschrijving

Bestel jouw Underlayment bij Houthandel Martin Robben. Meer informatie? Lees snel verder. 

Underlayment 18mm plaat

Onze underlayment 18mm platen zijn vervaardigd uit Elliottis Pine uit Brazilië. Het is een gladde underlayment plaat met een fineerlaag. De platen zijn makkelijk te verwerken en is onze meestverkochte underlayment plaat. 

Toepassingen

Underlayment wordt vaak toegepast als dakbeschot of bijvoorbeeld in plaats van vloerdelen. Toegepast als vloerplaat is het materiaal sneller te leggen en daardoor goedkoper. Bovendien vormt het een goede basis voor de definitieve vloerbedekking. Underlayment platen zijn bedoeld voor constructieve toepassingen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk een basisplaat voor vloeren en daken.

Eigenschappen

De door ons aangeboden Elliottis Pine platen in 18 mm dikte zijn voorzien van mes en groef (ook wel tong en groef genoemd of kort T/G). Underlayment platen kunnen op daardoor makkelijk aan elkaar bevestigd worden. Met een maat van 244 cm x 122 cm kan je met deze Underlayment 18mm plaat in een snelle tijd grote oppervlakten dicht timmeren. Overige kenmerken van ons underlayment zijn:

  • voordelige oplossing
  • prijstechnisch aantrekkelijk en wordt daardoor veel verkocht in grootverpakkingen
  • bestaat uit houtfineerlagen
  • geschikt voor veel toepassingen, zowel wanden, dak en vloer
  • ook geschikt voor tijdelijke bouwoplossingen
  • Afmeting:122 x 244 cm
  • Dikte: 18mm

Underlayment 18mm plaat eenvoudig besteld bij Houthandel Martin Robben

Je bestelt jouw Underlayment 18mm plaat eenvoudig en voordelig online bij Houthandel Martin Robben. Bezoek ook onze Bouwshop voor bevestigingsmateriaal. Naar keuze laat je jouw bestelling thuis bezorgen door onze eigen bezorgdienst, of je kan het zelf ophalen bij ons magazijn in Oldeberkoop. Vragen over dit product? Neem gerust contact met ons op, dan helpen we je graag verder. Dankzij onze specialistische kennis en ervaring kunnen wij altijd een deskundig advies geven over underlayment. 

Meer underlayment?

Bekijk hier het volledige assortiment underlayment platen.

Specificaties

Lengte: 244 cm
Breedte: 122 cm
Dikte: 18 mm