Hardhouten palen 6x6

Hardhouten paal 6 x 6 cm. Leverbaar in de lengtes 100 cm, 150 cm, 200 cm, 250 cm, 275 cm, 300 cm, 350 cm en 400 cm.
€4,95
Afhalen na bestelling Afhalen na bestelling
Bezorging aan huis Bezorging aan huis
Grote voorraad Grote voorraad
Zeer scherp geprijsd Zeer scherp geprijsd

Productomschrijving

Bestel jouw hardhout palen 6x6 bij Houthandel Martin Robben. Lees snel verder voor meer informatie.

Hardhouten palen 6x6 kopen

Onze hardhouten palen hebben een afmeting van 6 x 6 cm (60 x 60 mm) en zijn beschikbaar in 8 verschillende lengtes van 100 tot 400 cm. Hardhout is afkomstig van loofbomen en is eigenlijk een verzamelnaam voor alle harde en duurzame houtsoorten. Het hout heeft een hoge dichtheid omdat loofbomen langzamer groeien dan naaldbomen wat ervoor zorgt dat het hout enorm sterk is een lange levensduur heeft. De palen hebben een mooie warme uitstraling en zijn daarmee bijvoorbeeld geschikt voor een schutting of voor een vlonder. Profiteer van de scherpe prijzen van Houthandel Martin Robben en bestel snel. 

Hardhouten palen plaatsen

Begin aan jouw tuinproject met deze 6 x 6 cm warmkleurige, fijnbezaagde hardhouten palen. Combineer met bijvoorbeeld hardhouten vlonderplanken. Onze balken zijn fijnbezaagd, dus niet glad geschaafd, hou hier rekening mee voor jouw project. Voordat je de palen gaat gebruiken, is het aan te raden om de palen met hardhout olie te behandelen om vocht, schimmel en houtrot tegen te gaan.

Kenmerken hardhouten palen

Deze paal heeft een mooie dikte van 6 x 6 cm. Geef jouw project direct een luxe uitstraling met deze stevige palen. De hardhouten palen een warme luxe uitstraling en een mooie roodbruine kleur. Wel zal in de loop van de tijd vergrijzing optreden.

Overige kenmerken van onze hardhouten palen:

  • Lange levensduur
  • Veel toepassingsgebieden
  • Hoge duurzaamheidsklasse
  • Eenvoudig met verf te behandelen
  • Bestand tegen alle weersomstandigheden
  • Onderhoudsvriendelijk materiaal

Hardhouten palen 6x6 eenvoudig besteld bij Houthandel Martin Robben

Bestel snel en eenvoudig hardhouten palen 6x6 bij Houthandel Martin Robben. Bezoek onze bouwshop ook voor al je andere bouwproject benodigdheden. Na het plaatsen van de bestelling wordt er contact opgenomen om een levertijd te bespreken. Het is ook mogelijk om je bestelling op te halen bij ons magazijn in Oldeberkoop. Voor vragen kan je gemakkelijk contact opnemen met onze medewerkers. Zij voorzien je graag van deskundig advies. 

Meer hardhout producten?

Bekijk hier het volledige assortiment hardhout producten