Vuren Panlat 21 x 48 mm per bos van 10 stuks

Bestel vuren panlatten per stuk of per bos van 10 stuks. Afmeting 21 x 48 mm. Beschikbaar in: 300 cm, 330 cm, 360 cm, 390 cm, 420 cm, 450 cm, 480 cm, 510 cm en 540 cm.
€20,26
Afhalen na bestelling Afhalen na bestelling
Bezorging aan huis Bezorging aan huis
Grote voorraad Grote voorraad
Zeer scherp geprijsd Zeer scherp geprijsd

Productomschrijving

Bestel jouw vuren panlatten bij Houthandel Martin Robben. Meer informatie? Lees snel verder.

Vuren panlatten kopen

De vuren panlatten worden verkocht per bos, maar ook per stuk. Onze vurenhout panlatten hebben een afmeting van 21 x 48 mm en zijn beschikbaar in 9 verschillende lengtes van 300 tot 540 cm. Panlatten worden dankzij hun lage gewicht en sterkte gebruikt voor constructieve doeleinden. Profiteer van de scherpe prijzen van Houthandel Martin Robben en bestel snel. 

Panlatten plaatsen

Panlatten is een van de meest gebruikte soorten constructiehout. Ze worden veel voorkomend gebruikt voor dakconstructies om dakpannen te plaatsen. Bevestig de panlatten aan verticale tengels of op de sporen van de ribben.

Kenmerken vurenhouten panlat

Vurenhout is de meest gebruikte houtsoort van Nederland voor meerdere redenen. Het gebruik van het hout is zeer veelzijdig door de neutrale kleur en omdat het een relatief goedkope houtsoort is. Vuren is makkelijk te bewerken en af te werken met bijvoorbeeld verf, lak of beits. Vuren is dan ook ideaal als bouwhout en wordt gebruikt voor alle bouw-, renovatie- en afwerkzaamheden. Het vurenhout heeft een FSC keurmerk wat betekent dat het hout afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos.

Andere specificaties van ons vurenhout:

  • zeer scherp geprijsd
  • geurloos
  • fijne houtnerf, dus weinig zwakke punten in het hout
  • meest gebruikte constructiehout
  • goedkoop houtsoort
  • makkelijk te verwerken
  • licht en sterk

Bestel eenvoudig vuren panlatten bij Houthandel Martin Robben

Vuren panlatten zijn makkelijk en voordelig online te bestellen bij Houthandel Martin Robben. Bezoek onze bouwshop ook voor al je andere bouwproject benodigdheden. Na je bestelling wordt er contact opgenomen om een leverdatum te bespreken of je kan het zelf ophalen bij ons magazijn in Oldeberkoop. Indien er vragen zijn, kun je contact opnemen. Wij staan graag voor je klaar. Dankzij onze specialistische kennis en ervaring kunnen wij altijd een deskundig advies geven over vuren panlatten.

Meer vurenhout bouwmaterialen nodig?

Naast vuren panlatten heeft Houthandel Martin Robben ook een ruim assortiment aan andere vurenhouten bouwmaterialen zoals CLS, steigerplanken, balken, gording.