Hydro gipsplaat groen 12,5 mm

Groene vochtwerende Hydro gipsplaat. Afmeting: 60 x 260 cm en 120 x 260 cm. Dikte 12,5 mm. Bestel makkelijk en snel!
€14,35
Afhalen na bestelling Afhalen na bestelling
Bezorging aan huis Bezorging aan huis
Grote voorraad Grote voorraad
Zeer scherp geprijsd Zeer scherp geprijsd

Productomschrijving

Bestel eenvoudig de Hydro gipsplaat groen 12,5 mm bij Houthandel Martin Robben. Lees snel verder voor meer informatie.

Hydro gipsplaat groen 12,5 mm kopen

Gipsplaten dankt zijn naam aan de kern van de platen die uit gips bestaat. De gehele plaat is voorzien van een hechtend speciaal karton. Gipsplaten worden gebruikt voor wand- en plafondbekleding. Een onderconstructie is nodig voor de bevestiging.

Speciaal voor natte ruimtes heeft Siniat de de Hydro gipsplaat groen 12,5 mm ontwikkeld (type H2 conform NEN EN 520). Deze kern geïmpregneerde plaat heeft een vertraagde en geringe wateropname (<10%). De plaat wordt veelzijdig gebruikt in de woningbouw, voornamelijk in badkamers, douches en als ondergrond voor betegeling. De Hydro gipsplaat is aan het groene karton te herkennen.

Hydro gipsplaat groen 12,5 mm makkelijk besteld bij Houthandel Martin Robben

Bij Houthandel Martin Robben kan je eenvoudig de Hydro gipsplaat 12,5 mm online bestellen. Ook al je andere bouwproject benodigdheden zijn te vinden in onze bouwshop. Laat je bestelling thuis bezorgen door onze eigen bezorgdienst of haal het op bij ons magazijn in Oldeberkoop. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Dankzij onze specialistische kennis en ervaring kunnen wij altijd deskundig een advies geven. Wij helpen je graag verder.

Meer gipsplaten?

Bekijk hier ons volledige assortiment gipsplaten.