Berken Antislip Betonplex 9mm

De Berken Antislip Betonplex is geproduceerd in Rusland en Scandinavië en opgebouwd uit kruislings verlijmde berkenfineren. De afmetingen van dit product zijn 125x250cm met een dikte van 9mm.
€36,50
Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Ruim assortiment Ruim assortiment
Grote voorraad Grote voorraad
Zeer scherp geprijsd Zeer scherp geprijsd

Productomschrijving

Berken Antislip Betonplex

Berken betonmultiplex is geproduceerd in Rusland en Scandinavië en opgebouwd uit kruislings verlijmde berkenfineren. Eén zijde is voorzien van een 120 grams donkerbruine fenolhars film en de andere zijde van antislip. Door de vlakheid/hardheid geeft de plaat een glad/strak beton oppervlak en is daardoor uitermate geschikt voor betonbekistingen waar aan de sterkte eigenschappen en repetitiefactor hoge eisen gesteld worden.

Toepassing

Algemeen buiten gebruik in de bouw, aanhangwagens etc. Als bekistingsplaat voldoet hij aan klasse B1, beperkt herhaaldelijk gebruik volgens VBU 2002, bijzondere esthetiesche eisen. Repetitiefactor 20 (wanden) tot 50 keer (vloeren), afhankelijk van behandeling en gebruik. Let op zaagranden en boorgaten 2 maal behandelen met een randsealer om vochtindringing tegen te gaan.

Afmetingen

De afmetingen van dit product zijn 125x250cm met een dikte van 9mm.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »